Tast de vins amb sopar maridatge al SÚRO L'Atelier del Vi

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Saps què és un Banyuls? Saps que és un vi dolç natural? Saps què vol dir "Grand Cru"? Saps què és i on es troba la Catalunya Nord?

Doncs totes aquestes preguntes tenen resposta només a SÚRO L'Atelier del Vi!

Si vols viure una experiència inoblidable relacionada amb la viticultura francesa, et proposem aquest esdeveniment únic al Baix Llobregat.

Vine a SÚRO L'Atelier del Vi a fer un tast de vins de Banyuls i Cotlliure, amb sopar maridatge i coneix a Jean Cristophe de Clos Castell i els seus vins.

Un tast únic i diferent en versió original, on tastarem dos dels vins dolços més famosos del món, els dolços naturals A.O.C. Banyuls i A.O.C. Banyuls Grand Cru.

I no només això. A més de coneixer i tastar els vins naturals i biodinàmics del petit celler Clos Castell de la mà de la nostra sommelier Mireia Costa, farem un sopar maridatge amb 5 plats elaborats pel nostre xef i sommelier Àlber Zambrano, per fer la teva experiència encara més sublime.

Ja saps, el promer dimecres 28 de novembre t'esperem a SÚRO L'Atelier del Vi, on sinó...

RESUM: PRESENTACIÓ DE CELLER + TAST DE VINS + SOPAR MARIDATGE = 40,00 euros per persona.

Ja estàs subscrit a la nostre Newsletter? si és així, gaudeix de les nostres promocions i descomptes a tots els tastos i altres esdeveniments que fem. Per a més informació: suro@latelierdelvi.cat

Ens veiem aviat!

Contacte
Correu electrònic
suro@latelierdelvi.cat
Telèfon
688971123
Nom de l'empresa organitzadora
SÚRO L'Atelier del Vi
Data de celebració
28 de novembre
Població
Sant Vicenç dels Horts
Adreça on té lloc l'activitat
Plaça de la Vila, 2