Visita a la Casa Gomis i aperitiu km0

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

La casa Gomis és un meravellós exemple d’arquitectura racionalista a Catalunya.

També coneguda com La Ricarda, la Casa Gomis es va projectar i construir a través d’un seguit de comunicacions per carta entre la família Gomis-Bertrand i l’arquitecte Antoni Bonet Castellana, que vivia a l’exili, a l’Argentina, entre els anys 1949 i 1956.

D’aquest procés col·laboratiu, va sorgir un disseny harmònic i en permanent diàleg amb el seu entorn. Un dels trets arquitectònics més icònics de la casa és la seva coberta ondulada, que s’integra perfectament en el paisatge de pineda litoral que l‘envolta. Els tancaments transparents o translúcids i un disseny del mobiliari molt estudiat proporcionen una delicada sensació de continuïtat entre l’interior i l'exterior.

La passió de Ricardo Gomis per la música va ser un dels factors influents a l’hora de conceptualitzar el disseny de la casa. Inaugurada l’any 1963, la Casa Gomis va esdevenir un espai privilegiat de creació, exhibició i trobada de l’avantguarda cultural, i va acollir una part de les activitats musicals i teatrals que organitzava el Club 49.

Contacte
Correu electrònic
info@portadeldelta.cat
Telèfon
93 374 13 79
Nom de l'empresa organitzadora
Porta del Delta
Data de celebració
13 de maig
Població
El Prat de Llobregat