Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi a Esplugues

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El proper dissabte 28 d'abril  tindrà lloc una nova edició d'uns dels actes més esperats a l'abril, el Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi a les 20'30h al Parc Pou d'En Fèlix d'Esplugues de Llobregat.

Les veus dels personatges seran en directe, i tornarà a haver música també en directe, amb una formació de músics dirigits per en Sergi Sagristà.

Aquest any hi haurà un nou guió, amb noves escenes i coreografies, millores i novetats tècniques, amb participacions externes que de ben segur contribuiran a fer més espectacular aquesta posada en escena. Concretament, hi intervindran l'escola de dansa i arts escèniques A Escena, que juntament amb el Drac Fal·lera de la Colla de Geganters d'Esplugues, seran els grups convidats a l'espectacle de Sant Jordi.

La llegenda es presenta amb un inici d'història espectacular però tenebrós. El Mal amenaça un tranquil reialme, en el que hi viu la Princesa, una jove i bella donzella, que també té problemes familiars. Tota la cort, servents,ballarines i altres, estaran al seu voltant.

Molts altres detalls i sorpreses es desvetllaran la nit de l'estrena. Com sempre, l'espectacle comptarà amb alta tecnologia tant per a l'àudio com en la il·luminació, pirotècnia i efectes especials els quals tindran un paper força destacat, mitjans que convertiran el Parc Pou d'En Fèlix en un espai divers i màgic en cada escena.

Serà, en paraules d'en Sergi Castro, creador i director de l'espectacle, "un viatge entre la foscor i la llum...ple d'entrebancs, problemes i adversitats que desenvocaran en un final inesperat i mai vist fins ara.

Contacte
Correu electrònic
esbartesplugues@hotmail.com
Telèfon
93 473 44 12 / 606 519 051
Nom de l'empresa organitzadora
Esbart Vila d'Esplugues
Data de celebració
28 d'abril de 2018
Població
Esplugues de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Av. Isidre Martí, 43 08950 Esplugues de Llobregat (Parc del Pou d'En Fèlix)