Classe de Meditació amb Mantras al Club Nàutic Castelldefels

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

La majoria de les persones creuen que meditar és alguna cosa realment complex i es pregunten: -Com vaig a detenir els meus pensaments si la meva ment mai queda quieta?
La realitat és que meditar és un procés senzill: La meditació és l'art de trencar els hàbits per purificar la ment i poder fer front a les coses quotidianes. Si practiquem una disciplina diària de meditació, podrem desenvolupar hàbits i patrons mentals nous. Els nostres conflictes emocionals formen patrons, als quals cridem hàbits. Primer vam crear un hàbit i després l'hàbit ens crea a nosaltres. Els hàbits (que poden ser sans o insans) ens controlen fins a tal punt que es diu que nosaltres podem canviar la nostra destinació canviant els nostres hàbits. Una bona pràctica de meditació allibera del subconscient qualsevol pensament i patró emocional que ens obstaculitzi. Així, trencarem els vells patrons i plantarem la llavor d'un nou patró.

I els Mantras, què són? Els Mantras són eines per equilibrar la ment. En Kundalini Ioga cantem mantras per allunyar la negatividad de la nostra ment i crear patrons positius de pensament que sanen el cos, aclareixen la ment i eleven l'esperit.
La paraula Mantra prové del Sánscrito “man” que significa ment i “tra” que té el sentit de protecció, vibració i també instrument. Les paraules produeixen vibracions en el nostre cos. Com provenen d'un idioma sagrat, la vibració dels seus sons reprodueix en la consciència el seu significat i el seu poder.

Impartit per: Jaideep Kaur (Raquel González)
Professora certificada de Kundalini Ioga.
Certificat internacional de la European Ioga Aliance i de l'Associació Prem.
Formadora I Terapeuta Floral professional acreditada per SEDIBAC.
Vicepresidenta de SEDIBAC i professora del Gremi d´Herbolaris de Catalunya.

Club Nàutic Castelldefels

Contacte
Correu electrònic
info@clubnauticocastelldefels.com
Telèfon
609139513
Nom de l'empresa organitzadora
Club Nàutic Castelldefels
Data de celebració
1 de juliol
Població
Castelldefels
Adreça on té lloc l'activitat
Carrer 514, Nº 1