Guia de l'oci

Retir de Ioga a Montserrat a l'Alzina de Collbató

Població: 
Collbató
|
Telèfon: 
665 305 869
|
Email: 
info@alzinadecollbato.cat
|

L’Alzina de Collbató es troba emplaçada en una antiga masia catalana, al bell mig del nucli històric de la vila. La casa està completament reformada però conserva el seu encant original, gaudint d’uns magnífics espais, tant interiors com exteriors.

En aquest context realitzarem un retir de ioga en contacte amb la natura, en el que combinarem les pràctiques de Kundalini i de Hathameditacions i Kirtans (cant de mantres), Caminades Conscients i Moviment Conscient. Gaudirem d’una alimentació natural i saludable i celebrarem l’energia de l’estiu.

Descarrega’t el programa complet

Facilitadors

Marc Llopart Professor de Kundalini Ioga, reconegut i certificat per AEKY (Asociación Española Kundalini yoga), IKITA (International Kundalini yoga Teachers Association) i KRI (Kundalini Research Intitute). Director del Centre Anahata yoga (Martorell).

Col·labora Rosa Montells Professora de Cuina Natural i Energètica, terapeuta Gestalt amb més de deu anys d’experiència (membre de la AETG), instructora de Moviment Conscient “Río Abierto” i teràpia transpersonal, i llicenciada en Farmàcia.


Preus: 260€ (inclou les activitats, l'allotjament en habitació doble compartida a l'Hostal Can Missé, i la pensió completa).
Inici divendres 20 de juliol a les 18h i finalització el diumenge 22 després de dinar.
* El número mínim de participants és de 8.

Data celebració: 
Del 20 al 22 de juliol de 2018
Horari de visita: 
Del 20 al 22 de juliol de 2018
Població: 
Collbató
Adreça on té lloc l'activitat: 
C. Pau Bertran, 4
Preu: 
Consultar descripció

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
L'Alzina de Collbató
Telèfon: 
665 305 869
Email: 
info@alzinadecollbato.cat
Guia de l'oci
Natura i esport
Visites


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868