Retir de Ioga a Montserrat a l'Alzina de Collbató

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

L’Alzina de Collbató es troba emplaçada en una antiga masia catalana, al bell mig del nucli històric de la vila. La casa està completament reformada però conserva el seu encant original, gaudint d’uns magnífics espais, tant interiors com exteriors.

En aquest context realitzarem un retir de ioga en contacte amb la natura, en el que combinarem les pràctiques de Kundalini i de Hathameditacions i Kirtans (cant de mantres), Caminades Conscients i Moviment Conscient. Gaudirem d’una alimentació natural i saludable i celebrarem l’energia de l’estiu.

Descarrega’t el programa complet

Facilitadors

Marc Llopart Professor de Kundalini Ioga, reconegut i certificat per AEKY (Asociación Española Kundalini yoga), IKITA (International Kundalini yoga Teachers Association) i KRI (Kundalini Research Intitute). Director del Centre Anahata yoga (Martorell).

Col·labora Rosa Montells Professora de Cuina Natural i Energètica, terapeuta Gestalt amb més de deu anys d’experiència (membre de la AETG), instructora de Moviment Conscient “Río Abierto” i teràpia transpersonal, i llicenciada en Farmàcia.


Preus: 260€ (inclou les activitats, l'allotjament en habitació doble compartida a l'Hostal Can Missé, i la pensió completa).
Inici divendres 20 de juliol a les 18h i finalització el diumenge 22 després de dinar.
* El número mínim de participants és de 8.

Contacte
Correu electrònic
info@alzinadecollbato.cat
Telèfon
665 305 869
Nom de l'empresa organitzadora
L'Alzina de Collbató
Data de celebració
Del 20 al 22 de juliol de 2018
Població
Collbató
Adreça on té lloc l'activitat
C. Pau Bertran, 4