Guia de l'oci

Rutes a cavall pel Parc de Collserola

Població: 
Sant Just Desvern
|
Telèfon: 
933716364
|
Email: 
info@poniclubcatalunya.com
|
Portada
Ruta
ruta 2
pic nic
pic nic2
pic nic 3

Una activitat perfecta per a tots els amants de la natura que cerqueu una escapada a l’aire lliure a prop de la ciutat, i esteu disposats a viure una experiència memorable per compartir amb els amics, familia, parella o senzillament voleu venir pel vostre compte. Veniu a muntar a cavall al Parc Natural de Collserola (a només 20 minuts del centre de Barcelona) i gaudiu de les vistes de la ciutat.

Quan arribeu al nostre centre, un dels nostres instructors titolats, us presentarà el vostre cavall. Us ajudarà a raspallar i ensellar. Quant ja estigueu preparats anireu a la pista i muntareu una estona perquè l’instructor pugui veure quin nivell teniu i per conèixer el vostre cavall.

Si és la primera vegada que munteu a cavall o teniu poca experiència, no us preocupeu, el nostre instructor us donarà consells de com guiar-lo: avançar, girar, parar…

Després d’aquest primer contacte i d’acord amb el vostre nivell*, començarà l’excursió pels turons a través dels boscos de pins i roures per a gaudir de la natura. Es farà una parada per admirar les vistes de Barcelona i si ho desitgeu, fer-vos fotografies perquè pogueu endur-vos un record**.

Un cop finalitzada la ruta, treureu la sella i oferireu les cures necessàries als vostres cavalls abans de retornar-los al seu paddock i gaudir d’un merescut descans a la nostra terrassa amb un snack i beguda**.

Si encara voleu gaudir una mica més del dia abans de tornar a Barcelona, podeu acabar la vostra experiència amb un PIC-NIC DEGUSTACIÓ de productes típics catalans 100% ecològics Km0 d’alta qualitat. Per obtenir més informació sobre PIC-NIC DEGUSTACIÓ en el nostre centre.

També oferim tours privats per a famílies, empreses… Només cal que ens feu saber les vostres necessitats.

*La ruta per següerat, sempre s’adaptarà al genet amb nivell més inferior
**Inclòs en el preu.

Data celebració: 
Des de l'1 fins el 31 de Juliol
Horari de visita: 
A les 9:00 i a les 17:30 (amb reserva prèvia)
Població: 
Sant Just Desvern
Adreça on té lloc l'activitat: 
Passeig de la muntanya s/n
Preu: 
Des de 35€

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Centre d’Equitació Poni Club Catalunya
Telèfon: 
933716364
Email: 
info@poniclubcatalunya.com
Guia de l'oci
Natura i esport


Portada Ruta ruta 2 pic nic pic nic2 pic nic 3

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868