Rutes a cavall pel Parc de Collserola

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Una activitat perfecta per a tots els amants de la natura que cerqueu una escapada a l’aire lliure a prop de la ciutat, i esteu disposats a viure una experiència memorable per compartir amb els amics, familia, parella o senzillament voleu venir pel vostre compte. Veniu a muntar a cavall al Parc Natural de Collserola (a només 20 minuts del centre de Barcelona) i gaudiu de les vistes de la ciutat.

Quan arribeu al nostre centre, un dels nostres instructors titolats, us presentarà el vostre cavall. Us ajudarà a raspallar i ensellar. Quant ja estigueu preparats anireu a la pista i muntareu una estona perquè l’instructor pugui veure quin nivell teniu i per conèixer el vostre cavall.

Si és la primera vegada que munteu a cavall o teniu poca experiència, no us preocupeu, el nostre instructor us donarà consells de com guiar-lo: avançar, girar, parar…

Després d’aquest primer contacte i d’acord amb el vostre nivell*, començarà l’excursió pels turons a través dels boscos de pins i roures per a gaudir de la natura. Es farà una parada per admirar les vistes de Barcelona i si ho desitgeu, fer-vos fotografies perquè pogueu endur-vos un record**.

Un cop finalitzada la ruta, treureu la sella i oferireu les cures necessàries als vostres cavalls abans de retornar-los al seu paddock i gaudir d’un merescut descans a la nostra terrassa amb un snack i beguda**.

Si encara voleu gaudir una mica més del dia abans de tornar a Barcelona, podeu acabar la vostra experiència amb un PIC-NIC DEGUSTACIÓ de productes típics catalans 100% ecològics Km0 d’alta qualitat. Per obtenir més informació sobre PIC-NIC DEGUSTACIÓ en el nostre centre.

També oferim tours privats per a famílies, empreses… Només cal que ens feu saber les vostres necessitats.

*La ruta per següerat, sempre s’adaptarà al genet amb nivell més inferior
**Inclòs en el preu.

Contacte
Correu electrònic
info@poniclubcatalunya.com
Telèfon
933716364
Nom de l'empresa organitzadora
Centre d’Equitació Poni Club Catalunya
Data de celebració
Des de l'1 fins el 31 de Juliol
Població
Sant Just Desvern
Adreça on té lloc l'activitat
Passeig de la muntanya s/n