Guia de l'oci

PREVIEW, el Festival Internacional de Curtmetratges al Prat

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
93 379 56 00
|
Email: 
cultura@onanuit.com
|

Arriba la 6a edició de PREVIEW,

el Festival Internacional de Curtmetratges

Més de 2100 propostes participen a la sisena edició del PREVIEW, amb una selecció de 36 curtmetratges, que se celebrarà del 6 al 27 de juliol al CèNTRIC Espai Cultural del Prat de Llobregat.

Durant els dijous 6, 13, 20 i 27 de juliol, es realitzaran projeccions diàries dels curtmetratges presentats a concurs i els que són pròpiament d’exhibició. A l’edició d’aquest any es projectaran cada dijous 4 curtmetratges de Categoria General, d’entre 1 i 15 min. de durada, 4 curtmetratges d’entre 1 i 3 min. de durada i 1 curtmetratge de Categoria Local que serà només d’exhibició i per tant quedarà fora de concurs.

El cicle es dinamitzarà a l'exterior del CèNTRIC Espai Cultural, amb entrada gratuïta, oferint als aficionats i amants de l'audiovisual un lloc de trobada on puguin compartir experiències, fer contactes entre ells i promocionar El Prat de Llobregat com a localització per a futures obres. CèNTRIC Gastrobar by ONA nuit oferirà un menú gastronòmic especialment dissenyat per a l´ocasió.

La sisena edició del PREVIEW comptarà amb un jurat estable de reconeguda trajectòria en el món audiovisual, alguns d’ells vinculats a la ciutat del Prat de Llobregat: Oriol Sala-Patau, Víctor Martí, Lolo Herrero, Èrika Sánchez i Elena Torrent. El públic també podrà votar les projeccions. El festival tindrà premis i reconeixements a partir de les votacions del públic i jurat.

Un dels objectius de la mostra és posar en contacte els nous professionals del sector audiovisual i diferents professionals consolidats establint un contacte amb els centres formatius, expositors i professionals del sector audiovisual de manera que tinguin un espai on poder descobrir tendències, joves creatius i futurs professionals audiovisuals.

El Festival PREVIEW és també un aparador per donar a conèixer les noves tendències a través del curtmetratge per a amants de l’audiovisual i curiosos.

Al llarg d’aquests anys d’experiència han passat per la ciutat del Prat professionals com Jose Luis Romeu, muntador de llargmetratges com, Los Cronocrímenes , el director Carles Torras, entre altres...

També hi han col·laborat diferents agents implicats al sector com escoles de cinema, universitats i institucions han donat suport al projecte des de la seva creació: l’ ESCAC, el CECC, l’ ECIB, l’ URL – Facultat de Comunicació Blanquera, l’UAB, Bande-a-prat, SIS92 produccions i El Prat Film Office.

Tota la informació a www.preview.cat

 

Organitza: CèNTRIC gastrobar · Ajuntament del Prat de Llobregat · Ascap  

Amb el Suport: Moritz Barcelona · Filmin · Acadèmia del Cinema Català · Festival Internacional de cinema de Sitges · Da Film Festival · El Prat Film Office · El Llobregat  

Data celebració: 
27 de juliol
Horari de visita: 
22h Inici de les projeccions.
Població: 
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
CèNTRIC Espai Cultural

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
CèNTRIC gastrobar · Ajuntament del Prat de Llobregat · Ascap
Telèfon: 
93 379 56 00
Email: 
cultura@onanuit.com
Web: 
www.preview.cat
Guia de l'oci


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868