Cornellà estrena un itinerari per descobrir l'art urbà

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Un total de 15 murals s'han integrat en les façanes o parets de diferents edificis

Cada vegada són més els racons de Cornellà que s'han omplert de color gràcies als murals realitzats amb la col·laboració d'artistes locals i de la Factoria Artística de Cornellà (FAC), una associació que pretén impulsar l'art al carrer i al mateix temps remodelar alguns espais del municipi.
Un total de 15 murals s'han integrat en les façanes o parets de diferents edificis, cadascun d'ells amb un valor comunitari i un missatge, una poesia o un fragment d'un text que convida a la reflexió. I tots ells conformen l'itinerari batejat com l'Itinerari Street Art.
Un exemple recent són les pintures de la plaça de Sant Ildefons creades per les artistes Pilar Ruiz, llicenciada en Belles arts, i Marta Cárdenas Rosell, professora d'art a Esplugues i pintora muralista especialitzada en el retrat i el color. A més, amb cadascuna d'elles ha col·laborat una escriptora aportant textos propis. També s'han realitzat murals en la façana de l'Auditori, en la plaça de la Estació o en la seu de CCOO.
Cada vegada són més les empreses i els comerços que compten amb aquests artistes per a decorar els seus establiments, així com entitats d'altres municipis. A més, des de fa 3 anys, la FAC està treballant amb els joves artistes del Maria Aurèlia Capmany, a través d'un projecte que fomenta la creativitat i dóna veu i visibilitat a les noves generacions.

Contacte
Correu electrònic
oac@aj-cornella.cat
Telèfon
933770212
Nom de l'empresa organitzadora
Cornellà de Llobregat
Data de celebració
durant tot l'any
Població
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Cornellà de Llobregat