Exposició “Tinc un bony al pit” de Rosa Grau a Martorell

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Quan Rosa Grau va patir un càncer de pit, cada dia escrivia en un diari personal, i paral·lelament, els dies que estava lúcida escrivia un poema. Al final de la seva malaltia en tenia 58, i va decidir fer un dibuix conceptual lligat a cadascun dels poemes. Posteriorment, la Rosa Grau va publicar un llibre amb tot aquest material i també 58 dones van recitar els seus poemes que van ser enregistrats en un vídeo.

L’exposició compta amb 58 poemes i 60 dibuixos. A banda dels dibuixos referits a cadascun dels poemes, també hi ha l’autorretrat de la Rosa i un dibuix que va esdevenir la portada del llibre.


ACTIVITATS EXPOSICIÓ “Tinc un bony al pit” de Rosa Grau:
 

  • Dimecres 14 de març a les 18h. Xerrada- col·loqui “Càncer de mama: la nostra experiencia”. A càrrec de Susana González i, amb la participació de Tomy Tengo. Sala d’exposicions de L’Enrajolada.
  • Divendres 16 de març a les 18h. Taller-collage d’intervenció en els pomes i dibuixos de Rosa Grau. Adreçat a públic juvenil i adult. A càrrec d’Ingrid Alemany i Nina Cintas. Sala de tallers de L’Enrajolada.
  • Dimecres 21 de març a les 17’30h. Taller familiar de reproducció dels dibuixos de l’exposició. Adreçat a famílies amb infants.
  • Dimecres 4 d’abril a les 18h. Taller d’abraçades curatives. A càrrec de Pili Santamaria. L’Enrajolada, Casa-Museu Santacana.


    Tota la recaptació obtinguda amb la venda de les obres i de les postals d’aquesta exposició anirà destinada a l’Associació Catalana Contra el Càncer.
Contacte
Correu electrònic
museus@martorell.cat
Telèfon
93 774 22 23
Nom de l'empresa organitzadora
Museus Martorell
Data de celebració
Del 8 de març al 8 d'abril de 2018
Població
Martorell
Adreça on té lloc l'activitat
L’Enrajolada, Casa-Museu Santacana. C. De l’Aigua, 1