Reviu Can Sedó a Esparreguera

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza a la seva seu del Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera dues jornades de portes obertes, que inclouen una visita guiada i diverses representacions teatralitzades per reviure el passat industrial, amb motiu del Dia Internacional dels Museus.

Visita guiada el dissabte 19 de maig a les 12h:

La visita guiada al Museu de la Colònia Sedó permet conèixer l'estructura i el funcionament d'una colònia industrial que conserva una gran turbina del segle XIX, que proporcionava l’energia necessària a les seccions de la fàbrica. Els visitants podran veure la maqueta de la colònia, entrar a dins del tub de la turbina i caminar pel soterrani per observar l’emplaçament de la primitiva turbina.
Reserves a mnactec.cat



Representacions teatralitzades (A càrrec de l’Escola de Teatre La Passió d’Esparreguera)

Dissabte 19 de maig de 17 a 19.30 h, representacions cada 30 minuts
Diumente 20 de maig de 10.30 a 13.30h, representacions cada 30 minuts

(Es formaran grups: màxim de 30 persones a cada representació)

De la mà de diversos personatges vestits com a començament del segle XX, s’ofereix un recorregut teatralitzat pels diversos espais del Museu de la Colònia Sedó: ens acompanyaran als telers, a la sala de la turbina i al soterrani. Treballadors i treballadores, propietaris, representants institucionals i personal de servei ens descobriran com s’organitzava la vida i com era el treball en aquesta colònia industrial. Es formaran grups: màxim de 30 persones a cada representació.

 

Contacte
Correu electrònic
difusio.mnactec@gencat.cat
Telèfon
93 736 89 66
Nom de l'empresa organitzadora
Museu de la Colònia Sedó d'Esparreguera
Data de celebració
19 i 20 de maig de 2018
Població
Esparreguera
Adreça on té lloc l'activitat
Àrea industrial Can Sedó. C. Contínues, s/n