Visites a l’Olesa apassionada

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Completa la teva visita a La Passió d'Olesa!

Fes de La Passió d’Olesa una experiència per a tot el dia. Per a grups a partir de 10 persones, us oferim una activitat per conèixer la nostra vila a través de la història de les representacions de La Passió. La visita té una durada d’una hora i mitja, aproximadament. Es fa després de dinar en dies de representacions al matí, i abans de dinar els dies de representació de tarda.

Un recorregut a peu que acaba i comença davant del teatre, proposa un viatge en el temps per traslladar-nos als orígens medievals d’Olesa amb visita a l’església i els vestigis del castell i palau prioral, passeig pels carrers del nucli antic descobrint com eren les cases dels primers olesans, que van anar construint una comunitat a l’empara del monestir de Montserrat entre els segles XI i XV. Seguint els espais per on s’ha representat aquesta tradició centenària que és La Passió.

Un repàs a la història d’un poble, parlant de l’oli i l’agricultura tradicional, la industrialització del segle XIX i el turisme de balneari i l’oci de principis del segle XX: les activitats econòmiques que han marcat el creixement d’Olesa en els darrers segles i han construït el poble que veiem ara.

Contacta amb nosaltres per gaudir d’aquesta activitat. T’informarem de condicions i disponibilitat.

Contacte
Correu electrònic
info@lapassio.cat
Telèfon
93 778 10 09
Nom de l'empresa organitzadora
La Passió d'Olesa de Montserrat
Data de celebració
Fins l'1 de maig de 2019
Població
Olesa de Montserrat
Adreça on té lloc l'activitat
La Passió d'Olesa