WHAT IS THE WORD a Cornellà de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

What is the Word és el títol de l’últim poema de Samuel Beckett i la pregunta que recorre aquest espectacle, en què la peça musical Triadic Memories de Morton Feldman, el cos i la llum cohabiten en un espai i un temps. La dificultat d’expressar- se, de recordar o la necessitat de silenci són preocupacions latents a totes dues obres, i que desperten un interès íntim a la coreògrafa Constanza Brncic
Així, a partir del diàleg amb el poema i la partitura, crea una dansa que busca atreure altres capes de sentit, inscrites en els gestos recordats i oblidats, i que posa en joc la gosadia i el pudor implícits en l’acte de representar.


Coreògrafa i ballarina, llicenciada en Filosofia per la UB, màster en Pensament Contemporani i Tradició Clàssica i doctoranda en Filosofia Contemporània, Constanza Brn i ha creat nombroses peces de dansa en col·laboració amb artistes com Victòria Szpunberg, Joan Saura o Albert Tola, amb qui codirigeix el projecte comunitari de creació intergeneracional PI(È)CE, produït pel Teatre Tantarantana. Com a intèrpret ha ballat a les companyies Raravis i Mal Pelo, entre d’altres.

Contacte
Correu electrònic
cultura@aj-cornella.cat
Telèfon
933770212
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Data de celebració
16 de març de 2019
Horari
21:00h
Població
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Auditori Sant Ildefons
Preu
5€