Xapulina Roc a la Palma de Cervelló

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

XAPULINA ROC

És el concert-acampada que, un cop a l'any, es celebra a la localitat de la Palma de Cervelló. Amb 20 anys al damunt, el Xapulina Roc ha esdevingut com un dels festivals més importants del Baix Llobregat gràcies, en part, al lloc privilegiat on es duu a terme: un gran espai obert al mig de la natura a les afores del poble. A més a més, t'oferim la possibilitat d'acampar amb la teva tenda i passar una nit fantàstica acompanyat de bona música i un ambient insuperable.

Enguany, per celebrar el nostre 20è aniversari, tenim el plaer de comptar amb DOCTOR PRATS, SEGONAMÀ, SITTAR GREEN, JOKB, DJ RAMBLA i DJ SENDO.

SI HO VOLEU PODEU ACAMPAR!

Per reservar una parcel·la per l'acampada, cal enviar un correu a ajlapalma@gmail.com indicant la capacitat de la tenda que portaràs (màxim 4), així com els noms i cognoms de les persones que hi dormiran. El preu per acampar és de 2€ per persona, que caldrà abonar a taquilla en el moment de comprar l'entrada.
EL TERMINI PER RESERVAR PARCEL·LA COMENÇARÀ EL DILLUNS 10 D'ABRIL. Les places són limitades i s'assignaran a mesura que rebem les reserves.
MENORS DE 18 ANYS que vulguin acampar hauran de portar una autorització signada pels pares o tutors legals juntament amb fotocòpia del DNI dels pares o tutors legals.

PREUS DE BARRA

- Cervesa: 1,5€
- Refresc / Aigua: 1€
- Cubata: 3,5€
- Xupito tequila: 1€

COM ARRIBAR?

Per venir amb cotxe:
Trobaràs el recinte del festival al costat del "Barcelona Paintball"
https://www.google.es/maps/place/Barcelona+Paintball/@41.4091883,1.9647985,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x60be3edff2a78e01

Per venir amb transport públic:
- Des de Barcelona ciutat, s'agafa l'Autocorb a la parada de Maria Cristina.

- Si vens des d'un altre lloc amb RENFE, baixa a Molins de Rei i agafa l'Autocorb fins a La Palma de Cervelló, on hauràs de baixar a la parada de Can Vidal.

- La darrera opció és amb Ferrocarrils Catalans, baixant a la parada de Cuatre-Camins (entre Sant Vicenç i Pallejà). Un cop a Cuatre-Camins, l'Autocorb s'agafa sota el pont de la N340. Vingueu d'on vingueu, la parada de l'Autocorb on has de baixar és la de Can Vidal.

Aquí podeu consultar els horaris de l'Autocorb:
http://www.autocorb.com/es/horaris.html

Contacte
Correu electrònic
ajlapalma@gmail.com
Telèfon
687422280
Nom de l'empresa organitzadora
Associació de Joves de la Palma
Data de celebració
6 de maig
Població
La Palma de Cervelló
Adreça on té lloc l'activitat
BV-2421, 08756 La Palma de Cervelló (Barcelona), Espanya (google maps)