Guia de l'oci

XIV Setmana per la Llengua a Sant Feliu de Llobregat

Població: 
Sant Feliu de Llobregat
|
Telèfon: 
936850783
|
Email: 
garciagcr@santfeliu.cat
|

Del 20 d'abril a l'1 de maig Sant Feliu acull una nova edició de la Setmana per la Llengua, iniciativa organitzada amb l'objectiu de donar a conèixer la llengua i la cultura catalanes a través d'una àmplia i variada oferta d'activitats com cinema, xerrades, espectacles, música i teatre. El programa d'enguany inclou una vintena de propostes diferents, incloses també les activitats vinculades a la Diada de Sant Jordi.

La Setmana per la Llengua comença el dijous 20 amb el lliurament de premis del 32è Concurs Literari de Sant Jordi en què participen els centres educatius de la ciutat. L'acte tindrà lloc a les 17.30 h a la Sala Ibèria. El mateix dia, a les 19.30 h, es farà l'acte inaugural de la Setmana, amb la xerrada "Joan Fuster, escriptor", amb motiu del 25è aniversari de la mort de l'autor. La ponència anirà a càrrec de David Castillo, poeta, periodista i escriptor, i tindrà lloc al Centre Cívic Les Tovalloles.

Entre les propostes de la Setmana per la Llengua destaca l'espectacle familiar "Els contes de la Mercè", basat en poemes i contes infantils de Mercè Rodoreda, que tindrà lloc el divendres 21, a les 18 h. També, adreçat als més petits, hi haurà el recital "Papallones", basat en poemes de l'escriptora i poetessa santfeliuenca Joana Raspall, que es farà el dissabte 22, a les 12.30 h a la plaça de la Vila.

Una altra activitat característica de la Setmana per la Llengua és la festa anual de reconeixement del Voluntariat per la llengua, que tindrà lloc el divendres 28 d'abril, a les 19.30 h, al Centre Cívic Les Tovalloles.A més, fins al 30 d'abril resta obert el termini per participar en el Concurs de microrelats en català a través de Twitter. 

Data celebració: 
Fins a l'1 de maig
Horari de visita: 
En funció de la activitat
Població: 
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Diversos punts de la ciutat
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Telèfon: 
936850783
Email: 
garciagcr@santfeliu.cat
Guia de l'oci


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868