Camins a Cavall - Club Hípic Esparreguera

Camins a Cavall és més que un centre d’Equinoteràpia, hem creat un nou concepte, l’Equinoteràpia Emocional. El nostre mètode d’integració neix de la convicció que  l’ésser Humà és la suma de totes les seves àrees, emocional, física i mental. La   intervenció terapèutica integral treballa totes les seves àrees, començant pel benestar emocional i una bona vertebració interior.

Camins a cavall està situat al peu de Montserrat, concretament a la població d’Esparreguera Està dedicat a realitzar sessions d’Equinoteràpia, activitats de lleure conscient, sostenible i adaptat a les necessitats dels nostres usuaris, a la divulgació i investigació de l’Equinoteràpia.

 

Camins a Cavall treballa amb un mètode propi i interdisciplinar, fruit de la formació i l’experiència de l’Equip tècnic del centre. Treballem amb la globalitat de l’ésser Humà entès com un tot, atenem cada cas de manera personalitzada i particular, ens ajustem a les necessitats que cada pesona requereix  i li oferim una solució professional i de qualitat.

 

L’Equip de Camins a Cavall està format per equinoterapeutes, educadors especials, infantils, socials, psicòlegs, fisioterapeutes I especialistes de l’equitació. El grup d’activitats de lleure està dirigit per persones formades i qualificades en el l’àmbit de l’educació i  del lleure responsable i sostenible.

Pestanyes verticals

Títol activitat: 
Noves sensacions a la natura amb cavalls

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868