B&B Hotel Viladecans

L'hotel Sidorme Viladecans és el lloc ideal per allotjar-se, tant com si la seva visita és per oci o per negoci, gràcies a la seva estupenda comunicació i accés directe al centre de Barcelona, la Fira Gran Via 2 i la Fira de Barcelona a Plaça Espanya, així com a l'aeroport de Barcelona El Prat.

L'hotel es troba junt a l'autovia C-32 i just davant de l'estació de Renfe de Viladecans, que conecta amb l'estació de Sants en només 15 minuts. Les principals àrees empresarials de la zona d'El Prat, Castelldefels i Sant Boi es troben a pocs minuts, i junt a l'hotel vosté disposa del Centre Comercial Vilamarina. A l'estiu, la proximitat amb les platges de Castelldefels i Gavà faran de l'hotel Sidorme Viladecans d'un lloc perfecte per descansar després d'un calurós dia de platja o de turisme a la ciutat, lluny de les aglomeracions del centre de Barcelona.

L'hotel disposa de 100 habitacions de disseny totalment funcional, totes exteriors, completament insonoritzades i amb llum natural. Les nostres habitacions disposen de connexió WiFi d'alta velocitat, aire acondicionat independent amb bomba de fred i calor, televisor LED LG d'última generació de 24 polzades i una còmoda taula de treball. Cadascuna posseeix un ampli bany amb dutxa o banyera i assecador de cabell. També te l'opció d'escollir entre dues dureses diferents de matalàs i fins i tot disposem de carta de coixins per a escollir la que millor s'adapti al seu descans.

A part de la connexió WiFi gratuïta d'alta velocitat, Sidorme Viladecans li ofereix café i infusions les 24 hores també sense cap tipus de despesa. A més a més de tots els serveis descrits anteriorment, disposem de 50 places d'aparcament interior amb accés directe al hall de l'hotel.

Pestanyes verticals

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868