Best Western Hotel Mediterraneo

Aquest hotel encantador està situat en una zona tranquil·la a prop del mar i a pocs metres de parades de tren i autobús, i també de restaurants i zona d'oci. Habitacions renovades amb Wi-Fi i Internet ADSL gratuït, televisió per satèl·lit, minibar, caixa forta i gentileses de benvinguda. Habitacions per a no fumadors.

L'hotel disposa de sales de reunions exclusives amb llum natural per a la celebració de convencions ubicades al costat de la piscina. Bufet d'esmorzar al costat de la piscina, restaurant exquisit (especialitat en arrossos), cafeteria amb tapes i còctels. Business Center. Piscina amb àmplia zona solàrium. Una nova zona wellness-spa-gimnàs (cost addicional). Un lloc pensat i preparat per acollir casaments. Les seves instal·lacions i el personal disposen de tot el que cal per fer que el vostre casament sigui perfecte.

Pestanyes verticals

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868