Ciutat Martorell

L'Hotel Ciutat Martorell és un hotel de disseny i alta qualitat, ubicat a la vila de Martorell, a tan sols 20 minuts en cotxe de Barcelona.

Disposa de 92 habitacions estàndard àmplies i funcionals. Cadascuna d'elles decorada amb un estil minimalista, amb cambres de bany àmplies i completes, WiFi i minibar.

L'hotel posa a la disposició dels clients WiFi gratuït al lobby, on també s'hi troba una àmplia sala amb TV de plasma, premsa diària i coffee shop gratuït, a més d'un business corner amb ordinador, i gimnàs a la planta baixa. L'hotel diposa també de pàrquing privat.

Compta amb 3 sales de reunions i una sala de banquets amb capacitats d'entre 8 i 200 persones. Al restaurant Kirin, d'estil mediterrani i cuina de mercat, s'hi ofereixen sopars de dilluns a divendres. Hi ha la possibilitat de room service 24h a les habitacions.

L'hotel Ciutat Martorell es troba a 30 minuts en cotxe de l'aeroport de Barcelona-El Prat, a 100m de les estacions de tren de rodalies RENFE i FGC, que connecten amb el centre de Barcelona en 25 minuts. A tan sols 20 minuts de la muntanya de Montserrat.

Pestanyes verticals

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868