Hotel Barcelona Gate

A 10 minuts del cor de Barcelona neix un nou hotel dinàmic, servicial i pràctic.
Tenim una vocació de servei que es bolca per tu.
Si véns de negocis a Barcelona en nosaltres trobaràs un hotel funcional, amb tot l'equipament que necessitis i un equip de persones preparades per servir-te.
Si per contra véns a Barcelona a conèixer la ciutat o per motius d'oci, al nostre hotel tens una opció econòmica, funcional, accessible i amb diferents vies de comunicació per arribar al cor de la ciutat en transport públic.

L'hotel compta amb ampli equipament en totes les zones comunes:
Climatització, Accés per *PMR (Persones de Mobilitat Reduïda) i habitacions adaptades, ascensors, Bar-Cafeteria, Restaurant amb servei a la carta, Sales de Reunions, Servei de Fax, *Fitness *Center, Aparcament per a autobusos i molts altres serveis més..
A més, tens a la teva disposició el nostre aparcament interior i exterior, i tindràs Internet *Wifi en totes les instal·lacions per cortesia de l'Hotel amb línia de Fibra Òptica exclusiva per a clients.
Digues-nos què necessites i t'ho donarem.

Pestanyes verticals

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868