Sallés Hotel Ciutat del Prat

L’Hotel Sallés Ciutat del Prat és un establiment de 4 estrelles situat a El Prat de Llobregat, a tan sols 1,5 km de l’aeroport, a 7 km del nou recinte firal de Barcelona i a 15 minuts del centre de Barcelona.

El Prat de Llobregat compta amb múltiples àrees empresarials, i això fa que molts dels nostres principals clients siguin executius, comercials i empresaris, persones que cerquen comoditat, qualitat i bon tracte. Per a ells disposem de salons de diferents tipologies i dimensions, pensats per a esdeveniments, conferències, cursos o convencions.

A més, el servei de restauració li ofereix una cuidada i variada selecció de menús d’empresa, menús d’esdeveniments, coffee-breaks i còctels per a les seves reunions.

A les nostres instal·lacions hi ha disponibles una sèrie de serveis addicionals i recursos tecnològics d’última generació que en tot moment li oferiran confort, comoditat i funcionalitat.

Pestanyes verticals

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868