Barcelona Paintball

Barcelona Paintball és l'empresa de jocs d'estratègia més veterana de les existents en tota Espanya. Des de la nostra fundació l'any 1994, han participat en les nostres activitats de Paintball multitud de grups particulars, empreses i entitats de totes les característiques i dimensions.

El nostre objectiu és no solament realitzar l'activitat de Paintball, sinó que el client gaudeixi de tota una jornada de jocs en plena naturalesa i d'una vivència inigualable i deses-tresant.

Les característiques del joc permeten apreciar les habilitats individuals i col·lectives dels participants: iniciatives personals, coratge, estratègia, intel·ligència, improvisació, lideratge de grups; estant per això considerat el Paintball un de les activitats més eficaces per extreure conclusions en la formació de col·lectius d'empresa.

El nostre sistema de recorregut de Paintball canviant d'escenari, ens permet una gran varietat de jocs i una gran capacitat de participants.

Pestanyes verticals

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868