Especial Cireres

Al recull de l'Especial Cireres de la nostra web, trobareu les Fires i Festes de Cireres, activitats a la natura al voltant de les cireres i restaurants que cuinen la Cirera del Baix Llobregat.

No et perdis totes les propostes. Per a més informació, clica al següent enllaç: http://turisme.elbaixllobregat.cat/especial-cireres

 

 

Juan Pedro Pérez, nou Conseller de Turisme del Baix Llobregat

Arrel de la renovació del Pacte de Govern del Consell Comarcal del Baix Llobregat, el Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, Juan Pedro Pérez, ha estat nomenat nou Conseller de Turisme del Baix Llobregat.

Dia mundial dels ocells a les Basses de Can Dimoni i a L'Estany de La Murtra

* DIA MUNDIAL DELS OCELLS A LES BASSES DE CAN DIMONI

 

JORNADA DE DESCOBERTA I PER FAMÍLIES

Data: 06/10/2018

Horari: De 10 a 13h

Un any més, al Delta del Llobregat celebrem el Dia Mundial dels Ocells. Aquesta data ens serveix per trobar-nos i gaudir d'aquests espais naturals tan fràgils i valuosos. Oferirem activitats gratuïtes relacionades amb el món de l'ornitologia i el medi ambient.

 

Festa del Modernisme de la Colònia Güell

Cada any, la Colònia Güell viatja en el temps per recrear com vivien els seus habitants fa cent anys. És la Festa del Modernisme, que recupera les vestimentes, costums i comerços que, a principis de segle, marcaven el dia a dia d'aquesta colònia tèxtil situada a Santa Coloma de Cervelló.

Primera Festa del Parc del Llobregat

El proper diumenge 23 de setembre se celebra la primera Festa del parc del Llobregat amb un seguit d'activitats per a tota la família. La celebració inclou una edició especial de la jugatecambiental que tots els diumenges es porten a terme en aquest espai, i que en aquesta ocasió ampliarà la seva programació per donar cabuda a noves iniciatives.

 

Do Not Touch - Companyia AGA-BOOM (Rússia)

Aga-Boom és un esdeveniment teatral que cal veure per creure. Arrelat en l’estil teatral europeu i el llenguatge universal del clown, Aga-Boom traspassa les barreres del llenguatge i la cultura amb l’art de l’slapstick, l’humor de la comèdia física i la deliciosa emoció de la infància.

 

18è Festival Internacional de Pallassos Memorial Charlie Rivel

La ciutat de Cornellà de Llobregat acollirà del 14 al 21 d’octubre de 2018 la 18ena edició del Festival Internacional de Pallassos sota la direcció artística de Jordi Juanet “Boni”, qui prendrà el relleu a l’anterior director Tortell Poltrona. L’Ajuntament de Cornellà és l’organitzador del certamen bianual en una clara aposta per la cultura i en concret pel món del pallasso, que ja s’ha convertit en un tret característic de la ciutat des de la seva posada en marxa, l’any 1984.

Exposició De Palma Vs De Palma

Del 26 d’octubre al 25 de novembre, la Sala d’exposicions de Ca’n Ametller de Molins de Rei, acollirà una exposició excepcional al voltant de l’obra del cineasta nord-americà Brian De Palma.

Indoor World Series 1000

A començaments de 2019,  es celebra el Campionat mundial de Tir amb Arc a Nimes, França, i l´associació Tir Arc Olesa participa amb uns deu esportistes.

 

Trail de les Ermites d'Olesa de Montserrat 2019

5ª Edició del Trail de les Ermites d´Olesa de Montserrat

Diferents proves de diferents característiques i distàncies adaptades a tot tipus de participants.

 

Pàgines

Subscriure a Consorci de Turisme del Baix Llobregat RSS

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868