Parc Pou d'en Felix

El parc s'executà en uns antics camps plantats de vinya, per aquest motiu dintre del parc s'hi ha fet un parterre amb diferents ceps que donen raïms blancs i negres. Està concebut en diferentes zones i per a diferents usos. Una gran plaça amfiteatre a l'extrem més proper al carrer Nou. Unes zones d'estar que envolten uns grans quadres de gespa i prats on trobem una estàtua anomenada El samurai, de Xavier Corberó. Una gran zona de jocs infantils per a diferents edats on poden trobar gronxadors, estructures de malla, taules de tennis i pistes de bàsquet. Tots ells pròxims a un estany amb font cibernètica. A la part més posterior, entre la pista esportiva i el talús de l'autopista, hi ha un gran pipican per portar-hi els gossos.

 

Superfície: 22.968 m2.

Equips i serveis del parc: Fonts d'aigua potable, font ornamental, zona de jocs infantils, zona de jocs de gent gran, circuit de bicicleta, pista polivalentodificacions coberta, tennis de taula, pipican i zones d'estar.

Pestanyes verticals© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868