Àrees de picnic i barbacoa

Al costat del riu Llobregat tenim un àrea ZEPA (Zona Especial Protecció d'Aus) anomenada Areny del Molí on tenim taules, barbacoes, i espai per córrer la canalla i jugar a futbol. De fàcil accés amb els cotxes i al costat de la carretera d'Abrera a Manresa. No té un horari i no està tancat.

Gran àrea natural i esportiva amb zona de picnic amb taules de fusta. A la zona hi ha un circuit de running, i a més s'hi troba la Masia Can Salvi i les instal·lacions esportives amb pistes de fútbol, tennis, frontó i pàdel, piscina d'estiu, i...

Zona esportiva i de lleure amb espai de pícnic (dues taules), zona de parc, taula de ping pong i pista poliesportiva.
Està prohibit fer foc dins del recinte pel risc d'incendis.

Àrea La Salut

Àrea recreativa ubicada en l'entorn natural del Parc Canals i Nubiola. Zona d'esbarjo familiar que compta amb zona de pícnic, 8 barbacoes, taules i bancs, i un circuit esportiu. A més és el punt d’inici i final de la Ruta Verda.

El Parc de Can Cases de Martorell, antigues terres de conreu cedides per SEAT a l'Ajuntament, va ser inaugurat el 1988 i va ser catalogat per la Generalitat de Catalunya forest d'utilitat pública pel seu interès social i recreatiu. Té una extensió de 30 Ha i està situat al nord-oest del municipi...

Es tracta d’un espai amb una bona ubicació situat en un punt elevat, en un meandre del riu, que tradicionalment ha estat molt utilitzat pels habitants de Sant Joan Despí tant per a l’oci com per a les diferents activitats esportives a l’aire lliure.

...

Espai amb dues taules de pícnic, zona de lleure i petanca, al costat del bosc i a pocs metres del nucli urbà de Castellví de Rosanes. Accés exclusiu a peu. Hi ha aparcament a pocs metres.
Està totalment prohibit fer qualsevol mena de foc a la zona pel...

El Parc del Pi Gros conté una extensa zona verda, una zona lúdica infantil, un quiosc i una àrea de barbacoes d'ús públic.

Les barbacoes es troben tancades al públic per raons de seguretat. Es pot gaudir de la zona amb excepció de les barbacoes.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868