Platges

La platja de Castelldefels és una llarga làmina de sorra fina situada a uns 18 km al sud de la ciutat de Barcelona, entre dos sistemes natural ben diferenciats: el delta del riu Llobregat, amb els seus aiguamolls i canyissars, i el massís calcari del Garraf.

Des de l'any 2006, la platja...

Els 4 quilòmetres de litoral marítim amb els que compta Gavà, oferixen al visitant tots els serveis necessaris per gaudir d'unes bones vacances, a més de l'aigua i d'una sorra en perfecte estat. La zona també gaudeix d'una pineda única, de 400 metres d'amplada,que arriba fins a primera línia de...

La platja de Viladecans, amb una longitud de 2'4 quilòmetres, s'estén des de la desembocadura del Remolar fins a la de l'estany de la Murtra. La pineda litoral de pi pinyoner, plantada a principis de segle per fixar les duns, separa la platja de la resta del territori.

Les platges de la...

La platja del Prat és, de tot el Baix Llobregat, la que més amplada té, uns 100 metres. Són tres quilòmetres de platja on trobem una amplia zona, totalment equipada, convivint amb zones d’important valor natural que conserven comunitats vegetals i animals pròpies dels sorrals costaners.

...

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868