El 10è Famtrip exclusivament adreçat al sector MICE

En una jornada de matí, el passat 22 de novembre, el Convention Bureau del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, va proposar espais i instal·lacions de la comarca en un format exclusiu i dinàmic.

Es tracta d’una nova edició del famtrip adreçat a empreses de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta de la nostra comarca i de que comptin en les seves properes reunions, convencions i incentius amb el Baix Llobregat.

El sector farmacèutic va destacar en assistència.

Aquesta vegada, el recorregut va començar a la Masia Can Esteve de Cervelló, catalogat com a Patrimoni Històric i que juntament amb el seu restaurant La Font de la Resclosa, de caire rústic i molt acollidor, s’ha convertit en un espai ideal per organitzar qualsevol tipus de reunió.

Seguidament ens vam dirigir al Novotel Sant Joan Despí per presentar a les empreses un nou concepte de reunió dissenyat per la cadena amb escenaris únics, originals, adaptats a cada tipus de negoci: Cool Meetings.

Després, un Coffee Break ple de creativitat i positivisme pel seu contingut i forma de presentar-lo, va traslladar la idea de complement perfecte per generar un bon ambient en qualsevol reunió de treball.

La següent visita va tenir lloc a Cornellà de Llobregat per descobrir Espais Vida, un nou restaurant que presentà un format molt diferent, ple de llum entre les diferents sales i racons preparats per sentir-te bé i gaudir en tot moment de l’event.

I les darreres visites es concentraren a Castelldefels, visitant, per una banda, Las Botas, un restaurant totalment reformat amb un toc modern i al mateix temps càlid, que convida a organitzar qualsevol tipus d’event per la diversitat de sales, jardí i terrassa; i per un altre, el Canal Olímpic de Catalunya, on es presentaren diverses activitats teambuilding adaptades exclusivament a empreses, podent gaudir d’una activitat innovadora: Cable Park Ski.

Al finalitzar, les empreses van gaudir d’un dinar, cortesia de Cable Park Ski, gaudint de la seva atractiva i agradable zona lounge & chill out, també adaptada per a qualsevol tipus de còctel o dinar d’event.

Per a la organització del famtrip vam comptar amb la col.laboració d’Essentia Bcn Events, agència especialitzada en l’organització d’esdeveniments, activitats de team building i d’incentiu, a mida de les empreses i ambaixadora del Baix Llobregat; i amb l’empresa de transports Avantgrup, disposant d’un modern autocar equipat amb els més avançats sistemes de seguretat i confort.

Des del territori, tant per la part del sector públic com del privat, es valora mot positivament aquesta acció, ja que permet donar a conèixer i tancar acords comercials.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868