El Baix Llobregat es promociona al Costa Barcelona Week

La campanya “Costa Barcelona Week”, organitzada per la Diputació de Barcelona i en col·laboració amb els diferents Consorcis, ofereix 10 dies per descobrir l’enoturisme, la natura, el patrimoni i molt més a diverses comarques de la província, entre les quals es troba el Baix Llobregat.

Així, des del divendres 12 fins el diumenge 21 de maig s'estan portant a terme diverses accions de promoció adreçades a tour operadors i bloggers, i activitats adreçades al públic final, per fer-los descobrir un territori de sensacions intenses.

Pel que fa al Baix Llobregat, ha format part de 4 famtrips sota els slogan “We are a family”, “Vamos a la playa”, “We will Rock you” i “What a wonderful life”, i on els diferents tour operadors i bloggers estan visitant llocs turístics tan interessants com la Colònia Güell, el Castell de Castelldefels, el Canal Olímpic de Catalunya, Collbató i els camps d’oliveres, així com gaudir de dinars en beach clubs a peu de platja, al Fosbury Café i al Casanova Beach Club. També s'han allotjamt en allotjaments de la comarca amb entorn de platja i muntanya (Hotel Can Rafel a Cervelló, Masd Mediterraneo, i Best Western Mediterrani a Castelldefels).

La web www.costabarcelonaweek.cat dona a conèixer totes les activitats que es poden gaudir durant els dies del Barcelona Week, tals com Portes obertes al Parc Arqueològic Mines de Gavà, Tallers gastronòmics amb Tintaivi, Fira de Sant Isidre a Viladecans, l’Exposició Nacional de Roses de Sant Feliu de Llobregat o la Ruta de la Tapa de Castelldefels, entre moltes altres activitats.

 

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868