El Baix Llobregat es promociona a Fitur

El Consorci de Turisme ha participat en una nova edició de FITUR, la fira internacional de Turisme que es celebra anualment a Madrid i on es dóna lloc la més complerta oferta de negocis i destins turístics de tot el món, centre i pont d’unió entre l’oferta i demanda turística espanyola i internacional.

Sota el claim “A un Salto de Barcelona”, el Baix Llobregat va presentar la seva oferta familiar, cultural, gastronòmica, esportiva, i de reunions.

Així mateix, el recent nomenat Conseller de Turisme del Baix Llobregat, Sr. Juan Pedro Pérez Castro, va assistir en aquesta important fita del sector per trobar-se amb les principals autoritats i professionals del sector turístic, tot donant a conèixer la potencialitat turística de la nostra comarca.

El Baix Llobregat és la segona comarca amb més turistes de la província de Barcelona. L’ocupació continua registrant els millors resultats dels darrers 8 anys - l’any 2016 van augmentar un 5% els viatgers en hotels (+ de 50.000 turistes)-.

Tanmateix, segons demostren les dades d’ocupació de l’Observatori de Turisme del Baix Llobregat, el mercat estatal és un dels prioritaris pel Baix Llobregat, tenint en compte que el 53% de les procedències són del mercat espanyol, prioritzant Catalunya, Madrid i Andalusia.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868