El Consorci de Turisme al 40è aniversari del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat

El Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat va celebrar el passat 18 de juny, al Gran Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels, el sopar conmemoratiu del 40è aniversari d’aquesta organització empresarial, fundada l’any 1977.

L’acte va estar presidit pel Sr. Manuel Ángel Ortiz Chumillas, actual president de la institució, i la Sra. Maria Miranda, alcaldessa de Castelldefels, i va comptar amb la presència de la Consellera de Turisme del Baix Llobregat, Mireia Monfort, el Sr. José Mª Rubio (President de la Federació Espanyola d’Hostaleria), el Sr. Pere Chias (President del Gremi de Restauració de Barcelona) i el Sr. Pere Santos (President de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració).

En el transcurs de l’esdeveniment, que va comptar amb més de 150 persones, entre autoritats, empresaris, professionals i proveidors del sector, es va fer un resum dels 40 anys d’història de l’entitat i comptant amb la col.laboració de l’ajuntament de Castelldefels, l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels i la Cofradía Gastronòmica Més Onze.

Així mateix, la vetllada va estar amenitzada per l’humorista i cantant Jordi LP, que va donar un toc d’humor i música a una sopar que va incloure l’entrega de plaques commemoratives a les persones que han presidit el Gremi al llarg dels 40 anys: Sr. Miguel Yepes Castillo, Sr. Pedro Francisco Alonso Herrero, Sr. Santiago Soteras Calabuig i Sr. Domingo Morillas Ribelles.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868