El Consorci de Turisme del Baix Llobregat de nou a l’IBTM 2017

Els passats 28, 29 i 30 de novembre va tenir lloc a Barcelona l’IBTM, la principal fira europea del sector turístic de reunions, que ha rebut més de 8.000 visitants.

El Consorci de Turisme, amb el programa Baix Llobregat Convention Bureau in Barcelona, va ser-hi present dins l’estand Catalunya Convention Bureau amb l’objectiu d’aconseguir nous contactes i acords comercials per vendre l’oferta del nostre territori.

En aquest sentit, la participació del Consorci de Turisme, s’establí amb cites pre-concertades amb diferents organitzadors d’esdeveniments destacant els mercats de proximitat d’Alemanya, principalmente, França, UK, Alemanya, Itàlia, Suècia, Espanya, Benelux i d’altres mercats com els EE.UU, Xina i Rússia.

També va establir agenda amb organitzadores d’events amb seu a Barcelona, però que treballen amb client de mercat estranger.

Aquests esdeveniments permeten la promoció de l’oferta de turisme de reunions de la nostra comarca, recollida a la guia Meeting Planner Guide del Baix Llobregat – Barcelona.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868