El Consorci de Turisme i PIMEC Comerç del Baix Llobregat estableixen col.laboracions

El passat dijous 30 de març es va celebrar una reunió entre el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, la delegació de PIMEC Comerç del Baix Llobregat i els/les presidents/tes de les diferents associacions de comerciants del Baix Llobregat, amb l’objectiu de posar en comú les campanyes de promoció turística del consorci, així com també per establir col·laboracions que puguin beneficiar ambdós sectors.

El President del Consell Comarcal i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Josep Perpinyà i Palau, va agrair aquesta aposta per treballar plegats, tot entenent la transversalitat del sector turístic i que les campanyes i accions d’atracció de visitants i turistes del Consorci poden impactar directament en el sector comerç del Baix Llobregat.

Així mateix, la consellera de Turisme, Mireia Monfort, va poder explicar la importància del sector turístic a la comarca, els eixos d'actuació del Consorci de Turisme i les diferents campanyes de gran impacte com El Supermes, dirigida al públic familiar, la qual inclou promocions i descomptes en activitats, restaurants i allotjaments, amb l’objectiu d’incrementar el nombre de visitants i famílies a la nostra comarca.

El comerç representat pel president de Pimec Comerç del Baix Llobregat, Antonio Boza, el secretari institucional de Pimec Comerç de Catalunya, Enric Calvo i els/les presidents/tes de les associacions, van valorar molt positivament aquesta iniciativa i les possibilitats de col.laboració entre el comerç i el turisme a la comarca.

 

 

 

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868