El Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona visita el Baix Llobregat

El passat 9 de juny el Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns i Fusté, va visitar el Baix Llobregat per conèixer alguns dels seus espais i les seves potencialitats turístiques, de la mà de la consellera de Turisme del Baix Llobregat, Mireia Monfort.

La visita va començar al Parc Agrari del Baix Llobregat, on el gerent del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, Raimon Roda va explicar les característiques d'aquest impressionant espai agrícola de la comarca. Seguidament, es va fer una visita a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, un dels principals atractius turístics de la comarca i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Així mateix durant la visita, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va donar a conèixer els seus eixos d'actuació i els diferents projectes estratègics i necessitats dins del sector turístic de la comarca. 

 


 

 

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868