El Parc Agrari del Baix Llobregat, guardonat amb el Premi Barcelona Dieta Mediterrània

La Fundació Dieta Mediterrània ha concedit el Premi Barcelona Dieta Mediterrània al Parc Agrari del Baix Llobregat en un acte celebrat el passat 18 d'abril a l’estand de Prodeca (Catalonia Food & Gastronomy Food) del saló professional Alimentària i en el marc del XII Congrés Internacional sobre Dieta Mediterrània celebrat a Fira de Barcelona.

El guardó, que vol reconèixer l’activitat agrària amb productes de qualitat i de proximitat en una de les zones agrícoles de més llarga tradició a Catalunya, va ser recollit per Raimon Roda, gerent del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat.

La Fundació Dieta Mediterrània és una institució amb caràcter estrictament científic i cultural que te com a finalitat principal  difondre els avantatges que l’estil de vida mediterrani aporta a la salut, un model de referència mundial que ha estat reconegut com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868