Els informadors turístics de Palau Robert i l’Aeroport descobreixen la comarca

El passat dimarts 4 d’abril informadors turístics de Palau Robert i l’Aeroport (Terminal 1 i 2) van participar en un famtrip per tal que coneguessin de primera mà l’oferta del Baix Llobregat i la tinguin en compte alhora d'informar als turistes.

El programa que es portà a terme, va començar visitant la Colònia Güell i Cripta de Gaudí, una de les obres més emblemàtiques de Gaudí i declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat, tot gaudint d’un passeig pel poble modernista i de la Cripta de Gaudí. Allà la Consellera de Turisme del Baix Llobregat, Mireia Monfort – qui ens va acompanyar durant tot el recorregut -, els va donar la benvinguda i finalitzada la visita, la consellera i Laura Garcia – coordinadora del Consorci de Turisme del Baix Llobregat- van presentar la resta de l'oferta turística de la comarca.

La següent parada va ser als Espais Naturals del Delta del Llobregat del Prat de Llobregat, paratge d’indubtable valor paisatgístic i ecològic, que suposa una grata sorpresa per al visitant, en trobar tanta riquesa natural al costat de Barcelona. El recorregut es va fer en bicicleta, visitant el Semàfor, Carrabiners i el Mirador de la Bunyola.

A continuació, vam apropar als informadors a conèixer el nou centre comercial The Style Outlet Viladecans, així com la seva oferta de restauració, pel fet que és un reclam important pels turistes que volen completar la seva estada a Barcelona fent compres, a prop de l’aeroport. Així, a l’arribada, el restaurant Green Vita – Healthy Restaurant els convidà a tastar uns sucs ecològics. A continuació es visità el nou shopping center així com la seva oficina d'informació turística.

Finalitzades totes les visites, vam dinar al Kauai Gavà mar, restaurant beach club a peu de platja , i on vam degustar un excel·lent menú gastronòmic i on els informadors van poder conèixer l’extensa oferta de beach clubs i xiringuitos que disposem a la comarca.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868