La 11a Trobada Empresarial del sector turístic del Baix Llobregat reforça les sinèrgies entre professionals

Més de 80 professionals del sector del turisme del Baix Llobregat es van trobar el passat 20 de juny a l’hotel SB Bcn Events de Castelldefels, en una nova edició de la Trobada Empresarial que cada any organitza el Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

La benvinguda va anar a càrrec de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, i de la Consellera de Turisme del Baix Llobregat, Mireia Monfort.

A la jornada es van presentar els projectes estratègics portats a terme pel Consorci de Turisme, així com les accions de gran impacte sota la marca A UN SALT DE BARCELONA, que té com objectiu posicionar la destinació del Baix Llobregat.

Pel que fa a la part de formació i networking, i recollint les peticions i aportacions que varen fer els empresaris/ies en la darrera trobada empresarial, es va realitzar una sessió teòrica i pràctica on de la mà de l’expert Antoni Porras, es va dinamitzar a tots els assistents d’una manera molt participativa, informant de com aconseguir contactes de valor per generar idees i negocis, incrementant la xarxa de contactes, establint sinèrgies i connectant amb l’èxit.

https://youtu.be/iOEBNNsHUEk

De la mateixa manera, durant el coffe break, el format de “connectar” es va mantenir fent-los participar a tots en una activitat distesa i divertida de Fotomatón.

Sens dubte, es van complir els objectius previstos i es va aconseguir generar interessants sinèrgies entre tot el sector públic i privat.

 

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868