La jornada per a escoles promociona el turisme escolar al Baix Llobregat

 

El passat 3 de juliol el Consorci de Turisme va organitzar el sisè viatge per donar a conèixer el Programa d’Activitats Educatives del Baix Llobregat, adreçat a personal educatiu dels centres escolars de la comarca, Barcelona i província. Des del Consorci es considera al sector educatiu com un dels públics prioritaris per a l'oferta turística de la comarca.

Aquest any novament les inscripcions van superar el màxim de places disponibles, així els 40 assistents van participar en un programa molt atractiu. La ruta va començar per Collbató amb Montserrat Camp Base, una entitat que ofereix una amplia oferta educativa i d’activitats de natura i aventura amb la orientació al medi natural com a fil conductor. Així els professors/es van poder descobrir el nucli medieval de Collbató, històries de pelegrins, els oficis tradicionals, la flora i la fauna del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. Seguidament es van traslladar a Catalunya en Miniatura per a descobrir el programa d'activitats educatives d'un dels parcs temàtics de maquetes més grans del món, un recinte a l’aire lliure amb 150 dels monuments i edificis més emblemàtics de Catalunya.  La visita es va complementar amb una activitat al Bosc Animat, una activitat d’aventura a l’altura dels arbres, entre tirolines, lianes, i passarel·les. Per  finalitzar el grup es va traslladar a Castelldefels, per a visitar el conjunt arquitectònic del Castell i el Centre d’Activitats de Natura CAL GANXO, un alberg i equipament municipal que realitza activitats d'educació i sensibilització ambiental, de coneixement de l'entorn natural, i d'astronomia (amb la col·laboració de l'Agrupació Astronòmica de Castelldefels). El servei de transport en autocar va anar a càrrec de l'empresa Avantgrup de Sant Boi de Llobregat.

L’organització d’aquesta jornada per a personal educatiu s’emmarca dins de les accions de promoció del turisme escolar. Destaquen altres accions del Consorci de Turisme com l'edició on-line del Programa d’Activitats Educatives del Baix Llobregat, una eina que conté informació de tota l’oferta d'activitats educatives que hi ha a la comarca, així com la participació a la Mostra Pedagògica i presentació del Programa d'Activitats Escolars (PAE) de Barcelona, i l'edició dels cupons amb descomptes per a famílies que també es difonen a través de les escoles.

Podeu veure en detall el programa clicant aquí.

 

 

Imatges adicionals: 
Jornada Escoles Turisme Baix Llobregat 2017
Castell Castelldefels - Jornada Escoles Turisme Baix Llobregat 2017
Montserrat Camp Base a Collbató - Jornada Escoles Turisme Baix Llobregat 2017
Cal Ganxo Fundesplai - Jornada Escoles Turisme Baix Llobregat
Catalunya en Miniatura - Jornada Escoles Turisme Baix Llobregat
Catalunya en Miniatura - Jornada Escoles Turisme Baix Llobregat
Catalunya en Miniatura - Jornada Escoles Turisme Baix Llobregat
Cal Ganxo Fundesplai - Jornada Escoles Turisme Baix Llobregat
Cal Ganxo Fundesplai - Jornada Escoles Turisme Baix Llobregat

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868