Organització de famtrips pel mercat internacional

En la nostra tasca de donar a conèixer l’àmplia oferta turística de la que disposa la comarca, els passats mesos de maig i juny es van realitzar diversos famtrips i presstrips per promoure l’oferta d’estiu al mercat internacional.

Així, el passat 12 de maig i 18 de juny, respectivament, 2 associacions bloggeres molt reconegudes, Saltaconmigo.com i Barcelona Travel Bloggers, van recórrer els paratges dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, finalitzant a la platja per tastar l’oferta gastronòmica de les guinguetes del Maravillas i la Iguana al Prat de Llobregat.

Durant el mes de juny, la Colònia Güell va ser la protagonista de dos presstrips, assistint els mitjans de comunicació Le Routard i Bielorússia, i el 30 de juny, el tram del camí de Sant Jaume de Montserrat a Collbató se li va donar a conèixer a la touroperadora Spain Food & Travel, a través de l’empresa Montserrat Campbase, podent gaudir d’una oferta de natura i senderisme única.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868