Reportatge del Baix Llobregat a la guia turística francesa Petit Futé

Dins de les accions de promoció del Consorci de Turisme del Baix Llobregat adreçades al mercat francès, s'ha publicat un reportatge a la guia de viatges Petit Futé de tardor, amb quatre pàgines que parlen dels atractius turístics de la comarca del Baix Llobregat.

Es tracta d'una de les guies turístiques més importants de França, amb més de 110.000 exemplars en venda a quioscs, grans superfícies, i distribució gratuita a les principals fires de turisme del pais.

La publicació destaca l'àmplia oferta turística per gaudir a un salt de Barcelona: la natura, els atractius per a visitar, la gastronomia, les platges i la seva diversitat gastronòmica.

L'acord amb diferents mitjans francesos l'any 2017, té l'objectiu de contribuir a generar estades en el territori, impactant al turista del mercat francès, el primer emissor internacional per a Catalunya pel que fa a despesa i nombre de turistes, i que representa la principal procedència estrangera als hotels del Baix Llobregat (el 20,1% l'any 2016).

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868