Tret de sortida del Costa Barcelona Week al Baix Llobregat!

El diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Pere Regull, el director general Agència Catalana de Turisme, Octavi Bono; i l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez Jiménez, van participar el passat dilluns, 14 de maig, a les 18 h, al Kauai Gavà mar, a la presentació de" la Costa Barcelona Week". Una iniciativa, impulsada per la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu donar a conèixer el ric patrimoni gastronòmic, natural, arquitectònic, cultural, comercial, esportiu i social de les comarques de la marca turística “Costa Barcelona”.

Des del divendres 11 de maig fins el diumenge 20 de maig es portaran a terme diverses accions de promoció adreçades a bloggers i influencers internacionals, per una banda, i activitats adreçades al públic final, per un altre, per fer-lis descobrir un territori de sensacions intenses.

Prèviament a l’acte inaugural, els bloggers i influencers van visitar la zona de platges de Gavà mar i l’Accura Wellness Center, formant-ne part d’una activitat sorpresa, el Mindfullness, de la que tots van gaudir.

Tanmateix, durant els deus dies d’estada, s’allotjaran a l’AC Gavà mar.

I per adreçar-se al públic final, la web www.costabarcelonaweek.cat donarà a conèixer totes les activitats de les que es poden gaudir a les diferents comarques durant els dies del Barcelona Week.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868