Trobada de Restauradors “Sabors de l’Horta del Baix Llobregat”

El passat 15 de novembre, va tenir lloc a Can Comas, la seu del Parc Agrari, la Trobada de Restauradors del col·lectiu Sabors de l’Horta del Baix Llobregat, amb la fi de valorar les accions portades a terme durant l’any 2017,i posar en marxa les del 2018. Presentades per Raimon Roda, Gerent del Consorci del Parc Agrari, i Laura Garcia, Coordinadora del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en les accions proposades per al proper exercici destaquen les campanyes online i les xarxes socials, l’organització de presstrips i la posada en marxa d’un nou pla estratègic de comunicació.

Seguidament, se’ls va presentar un nou projecte que està treballant el Consorci del Parc Agrari,  el Projecte BRAAVA, el qual té com a objectiu explorar la variabilitat existent dins de l’espècie Brassica oleracea L. (varietats de brocoli) i on es pot trobar més informació al següent enllaç:

http://fundaciomiquelagusti.com/2017/04/26/projecte-braava-noves-varietats-de-brassiques-dalt-valor-afegit-i-adaptades-a-les-condicions-del-parc-agrari-del-baix-llobregat/

Finalment, la nostra xef col·laboradora Cristina Roig va parlar de les propietats d’aquests productes i va proposar diferents receptes innovadores als restauradors elaborades amb les diferents varietats de brocoli del projecte BRAAVA.

A la Trobada també van assistir una bona part dels restaurants que s’han adherit per la propera temporada, passant d’un total de 46 cuiners a 52. Així, al col·lectiu 2018 s’adhereixen els restaurants: Les Cassoles de Pallejà; Els Batecs de Molins de Rei; la Princesa i el Pèsol de Viladecans; l’Aqqua de Martorell; La Part dels Angels, el Caliu i Font de Sal de Sant Feliu de Llobregat; i La Cuina d’en Toni, La Masia Braseria, Crepediem i Cal Mora de Sant Vicenç dels Horts.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868