El Diván taller de cuina

Dues propostes en un mateix projecte: Aula Gastronòmica i Cuina-Restaurant

Un espai gastronòmic en ebullició que sota la premissa de recuperar les essències i l'autèntic, gestionen Eva Davó i Jaume Vilà, un projecte per difondre i promocionar la cuina saludable, el Comerç Just i el Km0.

Un lloc on alimentar cos i ànima, menjar i aprendre, degustar i compartir.

Una Oferta Culinària pensada per satisfer els diferents paladars, on gaudireu de Cuina en Viu i en Directe. La nostra fórmula diària inclou cinc passades de cuina ecològica i proximitat, amb platerets pensats per degustar receptari tradicional, recuperat i per què no, tendències més noves i plenes de vitalitat en els nostres plats vegetarians i crudiveganos.

El Pa ho elaborem cada dia amb farines de varietats antiquíssimes i llargues fermentacions i el nostre cafè és de Comerç Just, natural i biològic

Una Proposta Gastro-Educativa per promoure la Salut, la Diversió i el coneixement a través de l'Alimentació. Pots gaudir de les nostres trobades "A lo Juan Palomo" on compartim receptari, tècniques i coneixements, cuinem junts i mengem l'elaborat en un ambient distès i singular.

 

Pestanyes verticals© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868