El Jabalí

<p>La cuina del restaurant Jabal&iacute; de Martorell es defineix com una cuina mediterr&agrave;nia, de mercat i alhora internacional, amb elements moderns, i amb una aposta clara de qualitat amb un preu assequible. Seguint amb aquesta l&iacute;nia, El Jabal&iacute; porta m&eacute;s de 30 anys sent un referent en la gastronomia del Baix Llobregat. De la seva completa carta ressalten &quot;fondue Bourguignon&quot;, la mitjana de vedella de 1kg, Civet de senglar, sense oblidar l&acute;extensa varietat de marisc. A m&eacute;s, no hem d&acute;oblidar els seus men&uacute;s per a grups i empreses. La filosofia del restaurant El Jabal&iacute; de Martorell, tamb&eacute; queda perfectament reflectida en les seves postres. Destaquem els seus postres casolans, com el flam i la crema catalana, al costat d&#39;una gran varietat de vins a preus realment competitius. Enric, el propietari, ens explica que per als paladars m&eacute;s exigents disposa de vins de l&acute;any 52 fins l&acute;actualitat. L&acute;ambient r&uacute;stic del restaurant, fa que es conservin l&acute;estructura i les voltes, que arriben a tenir 4 metres d&#39;al&ccedil;ada, amb una acurada decoraci&oacute;, triada pels mateixos propietaris, amb elements de ca&ccedil;a. El Restaurant tamb&eacute; destaca per una extraordin&agrave;ria relaci&oacute; qualitat preu. Aix&iacute; ho demostra la seva varietat de men&uacute;s per a grups que van des dels 24 als 40 euros en els que la qualitat del producte i la seva presentaci&oacute; sobresurten notablement. A m&eacute;s, l&acute;estructura del restaurant i l&acute;enginy dels seus amos, permeten crear espais m&eacute;s redu&iuml;ts per a celebracions de tot tipus: des d&#39;un sopar de grup de 10 persones, a un dinar d&#39;empresa de fins a 90 comensals.</p>

Pestanyes verticals



© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868