La Masia de l'Academia Sánchez Casal

El restaurant de La Masia pertany a l'acadèmia Sánchez - Casal. Sent aquest un departament més del total que l'Acadèmia disposa. Diferents objectius i serveis ocupen al restaurant, la preocupació per l'alimentació per a esportistes en formació tant acadèmica com esportiva, és un dels principals, una àrea on la nutrició i la salut alimentària són l'estendard.

El restaurant de la masia disposa d'altres serveis que el club ofereix als seus diferents segments de clients, carta de snack - bar i servei de restaurant de piscina i terrasses per als seus abonats. El restaurant noble al qual poden accedir clients sense ser abonats, oferint en ell els seus menús diaris i festius, així com les esporàdiques accions marcades per la temporalitat (calçots , fires d'abril, menús de nadal, barbacoes, accions amb el parc agrari, pota brava l' Prat ...). El departament de restauració de l'Acadèmia Sánchez Casal també disposa d'una sèrie d'espais diàfans i bucòlics ideals per a la realització d'esdeveniments tant a nivell particular com d'empresa, sent gestionats directament pel departament i posant d'acord qualsevol altre servei que el client pugui necessitar del club (pistes tennis - pàdel - team- building - MICE - restauració ...).

Pestanyes verticals© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868