Restaurant

Marimorena Restaurant

Telèfon: 
93 630 66 06
|
Email: 
reservas@marimorena.es
|

Marimorena és el projecte personal del xef Albert Mendiola, proclamat Cuiner de l’Any 2017, i la seva companya, Patrícia Torres. Deixeble de Martin Berasategui, després de voltar per molts restaurants arreu del país (Kursaal, Bar Mut, Grup Tragaluz, etc.), Mendiola va tornar a casa per inaugurar el seu propi establiment en el 2012. Tres anys després, i impulsat per la necessitat d’oferir un espai més ample i confortable, en sintonia a la seva cuina, Marimorena es trasllada al número 151 de la Ronda Sant Ramon.

La cuina d’Albert Mendiola està basada en la tradició i en el producte de proximitat. El xef santboià es confessa apassionat dels vegetals i de les hortalisses que compra directament als pagesos de la Cooperativa Agrària Santboiana. Entre els plats estrella,  la truita de carxofa amb llentia de caviar beluga i puntes d’ou ferrat; o els seus ja famosos ous, tant el carpaccio d’ou amb pinyons i patates palla, o l’ou a la romana amb calamarsets i carxofes de Sant Boi.

Informació d'interès

Ronda Sant Ramón, 151
08830 Sant Boi de Llobregat Barcelona
Espanya
Telèfon: 
93 630 66 06
Email: 
reservas@marimorena.es
Horari: 
De dilluns a diumenge. De 13h a 15.45h / Divendres i dissabtes de 20.30h a 23h
Preu: 
Preu mig carta: 30€ / Preu menú diari: 16,50€ / Preu menú degusta: 35€

Característiques

Establiment accesible
Menú per a celíacs
Wifi gratuit
Places: 
12
Barem preus: 
Entre 20-30 euros
Especialitat gastronòmica: 
Brasa
Trones i cadires infantils: 
1
Activitats d’animació infantils: 
No
Canviadors: 
No
Utensili de taula infantil : 
No
Tipus de cuina: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868