Marimorena Restaurant

Comparteix:

Marimorena és el projecte personal del xef Albert Mendiola, proclamat Cuiner de l’Any 2017, i la seva companya, Patrícia Torres. Deixeble de Martin Berasategui, després de voltar per molts restaurants arreu del país (Kursaal, Bar Mut, Grup Tragaluz, etc.), Mendiola va tornar a casa per inaugurar el seu propi establiment en el 2012. Tres anys després, i impulsat per la necessitat d’oferir un espai més ample i confortable, en sintonia a la seva cuina, Marimorena es trasllada al número 151 de la Ronda Sant Ramon.

La cuina d’Albert Mendiola està basada en la tradició i en el producte de proximitat. El xef santboià es confessa apassionat dels vegetals i de les hortalisses que compra directament als pagesos de la Cooperativa Agrària Santboiana. Entre els plats estrella,  la truita de carxofa amb llentia de caviar beluga i puntes d’ou ferrat; o els seus ja famosos ous, tant el carpaccio d’ou amb pinyons i patates palla, o l’ou a la romana amb calamarsets i carxofes de Sant Boi.

Contacte
Correu electrònic
reservas@marimorena.es
Telèfon
93 630 66 06
Horari

De dilluns a diumenge. De 13h a 15.45h / Divendres i dissabtes de 20.30h a 23h

Adreça

Ctra. Sta. Creu de Calafell, 73, 1ª planta
08830 Sant Boi de Llobregat Barcelona
Espanya

Població
Sant Boi de Llobregat
Especialitat gastronòmica
Brasa
Preu mig carta

30€

Preu menú diari

16,50€

Places
12
Serveis
Establiment accesible
Menú per a celíacs
WiFi
Utensilis de taula infantils
No
Número de trones i cadires
1
Canviadors
No
Activitats d’animació infantils
No
Sabors de l'Horta