Paradis Palleja

Antiga casa senyorial, "Can Olivella", on s'allotjava Alfons XIII durant les seves visites.

Situada a 10 minuts de Barcelona, Pallejà Paradís destaca contrast arquitectònic que inclou elements des de l'estil rústic al modernista, tots ells originals. A més, gràcies als seus jardins es converteix en un marc excepcional.

Cuina de mercat mediterrània, amb suggerents propostes en hortalisses, verdures, arrossos, ibèrics, carns vermelles i peixos, utilitzant productes basats en el Km 0.

De dimarts a diumenge el restaurant ofereix l'opció de menjar a la carta. A més comptem amb un espai en el qual recreem una cuina d'abans, a aquesta zona l'anomenem Rebost i s'hi pot gaudir d'una manera distesa del conegut aperitiu. ( Per accedir al Rebost es requereix consultar disponibilitat ). També el restaurant compta amb el bufet TAULA CASOLANA, així és com ens referim al nostre bufet lliure, compost de plats tradicionals, gran varietat d'amanides i postres . Sota disponibilitat i si el temps acompanya tens la possibilitat de menjar fora a la terrassa, mentre els teus fills estan per dins del nostre recinte jugant.

Pestanyes verticals© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868