Teteria India

La Teteria Índia és un espai acollidor i tranquil on fusionem aliments de la terra amb receptes de la Índia. Oferim un menú degustació on es poden tastar les nostres principals especialitats de la cuina hindú.

El te, extret de la Camellia Sinensis, és la beguda més consumida en tot el món després de l’aigua i es troba entre les cinquanta plantes bàsiques de la medicina tradicional de la Xina. El grau de fermentació influeix decisivament en el color i el sabor de cada varietat de te, i és el que estableix els quatre tipus bàsics: te negre, te verd, te vermell o pu-erh, i te blanc.

A més d’aquests, podem trobar el te Oolong o te blau, el te groc i diversos tes aromatitzats.
El te conté més de 4.000 elements beneficiosos per a l’organisme que ajuden a prevenir i pal·liar moltes malalties i diverses dolences, com per exemple: Ansietat i depressió - Artritis - Asma - Càlculs renals - Càncer - Cascades - Circulació sanguínia, infart i angina de pit - Cistitis - Colesterol - Conjuntivitis, mussols, ulleres o inflor - Diarrea - Fertilitat masculina - Halitosi, càries, aftes i gingivitis - Hepatitis - Infeccions estomacals - Memòria - Menopausa - Migranyes - Obesitat i Retenció de líquids.

El menú degustació de tapes índies inclou:

Samoses casolanes vegetals amb salsa de mel i mostassa

Dal makhani amb arròs basmati

Humus india amb pa de pita cruixent

Pappadum vegetal

Pintxos al curry amb salsa paprika

Postre de chebakia amb gelat i xocolata

Te o cafè 

Pestanyes verticals© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868