Sabors de l'Horta

 

Les planes del delta i de la Vall Baixa del Llobregat han estat tradicionalment productores d’una variada gamma d’hortalisses i fruites mercès a la fertilitat dels seus sòls, la bondat del seu clima i l’esforç dels pagesos que les cultiven. Aquestes zones agrícoles conformen avui dia el Parc Agrari del Baix Llobregat.

Són molt variats els productes característics i de temporada que ofereix la terra: les carxofes, els porros, les faves i els alls tendres durant la temporada de tardor-hivern, i els tomàquets, els carbassons i les bledes, durant la temporada de primavera-estiu, entre d’altres.

Els experts cuiners de la comarca saben aprofitar molt bé les qualitats d’aquestes hortalisses, les quals són combinades i transformades per tal de satisfer el bon gust dels nostres visitants.

Sabors de l’Horta del Baix Llobregat recull la tradició del cultiu i l’art de la cuina en uns plats arrelats a la terra i al lloc on s’elaboren.

Els restauradors de la comarca ofereixen la possibilitat de degustar plats, ja sigui en l’estil més tradicional o en la vessant més creativa de la cuina, en què algun d’aquests productes -identificats com a Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat- n’és el protagonista.

Et pots descarregar el fulletó aquí.

Bon profit!

 

Restaurants Sabors de l'Horta: 

                                                                                                                 

      

Des de 1985 estem treballant per satisfer els paladars dels nostres comensals, fusionant la cuina tradicional amb productes de proximitat; aquest és el nostre primer objectiu tenint en compte els nostres valors. Situats a la faldilla del castell i a 150 metres del centre, en l'artèria mes comercial...
El cuiner Xavier Llanos, format a l'escola Hofmann i la maître Àngels Calleja van inaugurar el restaurant PLATS al novembre del 2005, la seva és una cuina creativa de mercat, amb imaginació i vanguardista, però amb una bona base de receptes tradicionals. En una sala moderna i elegant on tenen...
El restaurant d'inspiració mediterrània es basa en productes frescos de temporada en una saborosa cuina de mercat. L'ambient clàssic queda reflectit en els plats, però sense oblidar unes pinzellades de modernitat que hi hem anat afegint, i que, combinades entre si, satisfan els paladars més...
Més de 30 anys d’experiència posats al servei d’un restaurant de cuina tradicional i casolana, que de bon segur us farà gaudir d’allò més. Extensa carta de vins per arrodonir bons àpats envoltats d’un ambient insuperable, un tracte exquisit, proper i familiar. Restaurant Guardonat per TripAdvisor...
El restaurant, fundat l'any 1960, es troba situat junt al Santuari de la Mare de Déu de Brugués (segle XIII) i al peu del Castell d'Eramprunyà des del qual es veu un magnífic paisatge del Parc Natural del Garraf amb vistes al Delta del Llobregat. Cuina Catalana-Mediterrània, estem especialitzats en...
Tasta’mm és una història d’amor, d’il·lusió i creativitat on @byvilchef i el seu equip ofereixen experiències culinàries basades en el casual food; una proposta d'àpats informals però saludables, inusitada qualitat i a un preu emmarcat en el concepte low cost. Tot això servit en un entorn modern,...
Restaurant lounge situat a la platja de Castelldefels, en primera línia de mar, amb àmplies terrasses i menjadors. Durant tot l'any pot gaudir d'una excel•lent cuina mediterrània sota el comandament del nostre xef i una cura d'equip al seu servei, oferint una cuina exquisida amb una àmplia visió i...
El nostre restaurant ofereix cuina d'autor amb bases de cuina tradicional i tocs de fusió. Busquem al màxim el producte de qualitat i de proximitat. Menú degustació basat en solsticis, acurat servei de carta, i també menú diari.
Deixeu-vos seduir per la nostra complerta oferta gastronòmica i visiteu el Restaurant Sinfonía, d’ambient refinat i acollidor. Podreu paladejar-hi una extensa gama de plats inspirats en la cuina mediterrània amb tocs d’avantguarda i amb les especialitats pròpies de cada temporada. A banda d’un...
El restaurant "El Elefante", amb més de trenta anys d´historia, és un dels pilars gastronòmics de la ciutat de Castelldefels. La nostra màxima preocupació ha estat sempre mantenir la qualitat dels productes amb als quals elaborem la nostra cuina, l´originalitat de la qual és única a la zona. El...
L'Arrels és un restaurant familiar ubicat al cor de Begues. Ens trobem en un poble tranquil a 400 metres d'altitud i en una gran part important del Parc Natural del Garraf.
Som un restaurant petit i acollidor, amb capacitat per a 34 persones i 16 persones més a la...
Ens dediquem a la restauració des de fa més de 30 anys. A casa nostra gaudireu d´elaboracions casolanes amb productes de la nostra terra, de proximitat amb la màxima qualitat i una acurada presentació. Ens il·lusiona la nostra feina i procurem millorar cada dia per oferir als nostres clients un...
Restaurant que combina la cuina tradicional catalana i la cuina gastronòmica d'avui, amb la que pots gaudir des d'un menú diari fins a la carta de temporada.
Jellyfish Beach Club & Lobster Lounge és una experiencia sensorial i gastronòmica. Un multiespai únic a Gavà Mar on el luxe és la senzillesa.
Un restaurant de cuina mediterrània en un espai obert, immers en la clàssica pineda mediterrània amb el mar blau de fons, que et transporta a un...
Som un petit restaurant, integrat per la segona i tercera generacions d'una família de restauradors establerts a Gavà l'any 1958.
Cuinem com hem après de la mare, l'oncle i l'àvia.
Fem cuina de mercat i del mercat, treballem amb producte fresc...
Mesón El Cortjo, un dels històrics del Prat des de 1978, aposta pel producte de proximitat com el Potablava i la Carxofa Prat, i la cuina tradicional de les carns a la brasa, les torrades, l'assortit de tapes, el pernil i els menús diaris.
Ens agrada que la gent se...
BROT és un nou espai a Sant Just Desvern on fem esmorzars, entrepans amb pa d'obrador, cafès amb llet fresca de granja, pastissos, brunch, batuts i sucs naturals, berenars, cuina vegetariana, activitats i esdeveniments gastronòmics. Cuina de proximitat, de temporada, nutricional, fresca i senzilla...
Restaurant situat al poble de Collbató en un entorn natural, és una masia catalana restaurada en el 2002. Disposa d'espai per a unes 100 persones en dos menjadors,a més d'espais per a nens interior i exterior, i aparcaments especials per ciclistes. La oferta gastronòmica es típica catalana...
Restaurant situat al centre del poble del Papiol i organitzat en una moderna ampliació d’una antiga residencia de camp, rodejat de feixes, vinya i hort. Especialitzats en brasa i cuina tradicional mediterrània, producte escollit i de proximitat d’alta qualitat i també elaboració artesana de tots...
Dins d'una casa rústica al bell mig del poble d'Esparreguera, Terres Llunyanes compta amb un bar restaurant a la planta baixa i agència de viatges als pisos superiors.
El restaurant Espai Terres Llunyanes forma part del projecte VIATGES TERRES LLUNYANES que porta 15 anys treballant en el...
Masia del segle XVII restaurada, situada el mig de la població d'Abrera. Restaurant des del 1985 familiar. Té capacitat per a unes 60 persones repartides en quatre sales. La nostre cuina és tradicional, catalana i de mercat on pot trobar-hi amanides,carns a la brasa i el nostres bacallà fet de...
El Regust mes de deu anys al vostre servei!!!! i esperem seguir complaent als vostres paladars, adaptant-nos a les circumstàncies actuals, per aconseguir que seguiu confiant en nosaltres.
Petit y acollidor, tracte familiar i romàntic. Oferim, a mes de la nostra cuidada cuina mediterrània, un petit viatge per la història de la Colònia Güell a través de fotografies històriques
La nostra carta conté suggeriments actuals on destaca el bacallà, en totes les seves diferents versions, també el foie amb diferents presentacions. Els plats fora de carta i de temporada (bolets, caça, verdures de la comarca del Baix Llobregat, etc.). Participem en les campanyes de promoció amb...
Dues propostes en un mateix projecte: Aula Gastronòmica i Cuina-Restaurant Un espai gastronòmic en ebullició que sota la premissa de recuperar les essències i l'autèntic, gestionen Eva Davó i Jaume Vilà, un projecte per difondre i promocionar la cuina saludable, el Comerç Just i el Km0. Un lloc on...
Situat al nucli de la platja de Castelldefels, a 100 metres del mar i a 7 minuts de l’aeroport del Prat. Disposa de tres salons decorats de fusta, amb quadres de pintors reconeguts i un saló privat amb un petit i acollidor celler a l’interior. Regentat per la família Yepes des de 1976, continua...
Situat a Torrelles de Llobregat, en una casa dels anys 50 al costat de la muntanya, al restaurant A delit volem oferir un ambient agradable, un acurat servei i una cuina original, de temporada i de qualitat. Ens esforcem cada dia per a que els nostres plats de km0, plens de gustos i sensacions,...
Restaurant familiar, acollidor, cuina de mercat amb producte de temporada i de proximitat. Carta variant segons temporada, durant la temporada de carxofes podeu trobar plats com les croquetes de carxofes, el plat de carxofes amb llagostins i els dissabtes també podeu gaudir d'arrossos. Postres...
El Palau Vell Restaurant està situat en una casa senyorial de principis del segle XIX situada en l'històric "Barri del Palau" de Sant Andreu de la Barca (Barcelona), barri que té els seus orígens en una vil·la romana. En aquest magnífic entorn trobem diverses masies tradicionals catalanes amb un...
Fundat el 1960. És un Restaurant familiar situat al casc antic de Santa Coloma de Cervelló, a 1 km de la Cripta Gaudí, a 6 km de "Catalunya en Miniatura" i a 14 km de Barcelona. Les nostres especialitats són els "Cargols a la llauna", Carns a la Brasa i Marisc Fresc. Disposem també d'un ampli...
L’entrada enjardinada i l’acollidora decoració de la sala són el preludi de la nostra càlida benvinguda per fer de cada menjar una ocasió especial. Una carta per a cada estació amb productes de temporada que ens ofereixen el mar i la terra. Vistoses presentacions, aromes mediterrànies, textures que...
Restaurant situat a 400 metres del centre urbà de Molins de Rei, situat a la torre modernista de l'antiga fàbrica tèxtil de la que rep el seu nom. La seva planta baixa allotja el restaurant d'especialitats a la carta d'autèntica cuina mediterrània, i disposa de salons privats i d'un saló per a...
El restaurant de La Masia pertany a l'acadèmia Sánchez - Casal. Sent aquest un departament més del total que l'Acadèmia disposa. Diferents objectius i serveis ocupen al restaurant, la preocupació per l'alimentació per a esportistes en formació tant acadèmica com esportiva, és un dels principals,...
El restaurant panoràmic i circular està enroscat sobre el cilindre de la xemeneia a 30 metres d'altura. La seva carta transita per una gastronomia de nivell, amb especialitats emmarcades en la nova cuina catalana. Disposa d'un gran ventall d'ofertes per als seus àpats privats, d'amics, reunions de...
Sagristà és una empresa familiar de Sant Vicenç dels Horts fundada l'any 1954. Als nostres restaurants podràs trobar cuina casolana. També podràs gaudir dels nostres plats de rostisseria per emportar o bé tastar els nostres càterings. Oferim un tracte personalitzat. Treballem tant per a particulars...
Restaurant tradicional amb cuina de mercat, producte local i de temporada.
El Restaurant de Dalt del Grup Diversus és un lloc de referència a la comarca per la celebració de qualsevol esdeveniment o reunió que es desenvolupi al voltant d’una taula i a més li oferim dues opcions per gaudir menjant: Una al Restaurant de BAIX amb una carta extensa i variada amb un reconegut...
De la Tradició a la Vanguardia  La gastronomia de l'Hotel Can Rafel neix d'una cuina tradicional de foc a terra, impulsada per l'àvia Carme el 1960, sempre recolzada per l'avi Josep qui cuidava el bon producte de la vinya i de l'hort.  Durant anys de treball i esforç vàrem assentar la base i les...
Restaurant íntim i acollidor de cuina de mercat on es troben la tradició i la innovació. Realitzem jornades gastronòmiques amb el pollastre pota blava i amb els productes de temporada de proximitat. Formem part del col.lectiu Cubat (Cuina Baix Llobregat) i la xarxa el Prat degusta'l.
Ubicat a Sant Climent de Llobregat, entre Viladecans i Sant Boi, a la comarca del Baix Llobregat. Un restaurant petit i acollidor, rústic i modern alhora, d'un màxim de 40 places. Obert els vespres de dimarts a dissabte, i els migdies de dissabte, diumenge i festius. Menú especial cap de setmana.
Petit i acollidor restaurant. La cuina de l'àvia amb els ulls del nét.
Follia és una casa de camp totalment restaurada amb espais avantguardistes dissenyats per complaure als sentits. Pedra, mosaic i ferro s'alternen en el seu estat original, per decorar el restaurant.  Plats basats en productes frescos plens de creativitat i imaginació servits en un menjador de vidre...
Sopars i dinars el cap de setmana, suggeriments de temporada i jornades gastronòmiques. Especialitat en Pota Blava i Carxofa Prat, i tots els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat. Organitzem jornades gastronòmiques, tastos de vins, exposicions... Convidem a la primera hora del...
Un nou espai gastronòmic en un nou espai cultural. Obrim tots els dies i oferim esmorzars, pinxos, menús de migdia, cafès, sopars. A més, organitzem multitud d'activitats culturals, com a jornades gastronòmiques, música en directe, monòlegs, exposicions, festival de curtmetratges…
Petit restaurant familiar, recomanat en la Guia Michelin des de fa alguns anys i Restaurant Km.0 de la xarxa Slow Food Catalunya, el seu punt fort son els maridatges amb vins autòctons i plats de mercat/autor.
Restaurant Les Marines es trova a primera línea de platja amb un jardi de 25000m2. Disposem de dos edificis per realitzar tot tipus de serveis, desde una celebració particular o un event d'empresa. Sales amb capacitat de 12 a 350 persones. La terrassa coberta per realitzar aperitius i presentacions...