Can Barraquer, Museu de Sant Boi de Llobregat

Museu Can Barraquer

El nou Museu, ubicat a Can Barraquer, una casa pairal del s. XVII va ser la casa familiar on Rafael Casanova va viure els darrers anys de la seva vida, És la seu central del Museu de Sant Boi.
Exposicions permanents. Sant Boi: temps i espai.

Ubicada al primer pis de Can Barraquer, l’exposició sintetitza la història local des del període ibèric fins a l’actualitat, passant per l’època romana, l’Edat Mitjana i les èpoques moderna i contemporània. I la seva col.lecció procedeix de les excavacions arqueològiques realitzades i de donacions particulars.

El recorregut aprofita l’espectacular concentració arqueològica de la seva entrada per ubicar el visitant en un viatge en el temps.
Rafael Casanova i el seu temps

Aquesta altra mostra històrica, ubicada al segon pis, se centra en la figura del conseller en cap de Barcelona Rafael de Casanova i fa una recreació interactiva de la defensa de la ciutat des de les seves muralles. 

Pestanyes verticals© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868